Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Παρ.25/01/14 -- Εκδήλωση της Οικολογικής Παρέμβασης Ηρακλείου

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για την ενεργή σας συμμετοχή που έδωσε ζωντάνια και νόημα στα σεμινάρια πολιτικής ανυπακοής. Από την εμπειρία αυτή αρκετοί ζήτησαν να υπάρξει συνέχεια και δράση στο πλαίσιο της μη βίαιης πολιτικής ανυπακοής. Ζήτησαν να ξαναβρεθούμε όσες φορές χρειάζεται για να δουλέψουμε περισσότερο ό,τι δεν προλάβαμε στις λίγες ώρες των σεμιναρίων και να κατανοήσουμε καλύτερα τη στρατηγική και τα βήματα για το πως οργανώνεται ένα κίνημα για να είναι αποτελεσματικό. 

Ζήτησαν επίσης να υπάρξει μια δικτύωση των ομάδων και των πολιτών που έχουν κοινούς στόχους για να δούμε αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να λειτουργήσουμε μαζί. Ήδη δουλέψαμε πάνω σε δύο εκστρατείες, για την αντιμετώπιση του ενδεχόμενου να πέσουν στις θάλασσές μας τα χημικά όπλα της Συρίας και για την διεκδίκηση περίθαλψης και θεραπείας για τους ανασφάλιστους ασθενείς.

Στην Οικολογική Παρέμβαση Ηρακλείου σκεφτήκαμε να ορίσουμε μια πρώτη συνάντηση, όπου θα γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, θα περιγράψουμε τις προτεραιότητες μας, θα ενημερωθούμε για τις εξελίξεις, θα αποφασίσουμε να αναλάβουμε δράση και θα συζητήσουμε τον τρόπο μιας δικτύωσης.

Προτείνουμε λοιπόν να συναντηθούμε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014, στις 19:00 στην έδρα του κοινωνικού σωματείου αλληλεγγύης, συνεργασίας και τεχνών «ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ», στην οδό Βικέλα 35 (προέκταση 1821).

Προτεινόμενο πρόγραμμα της συνάντησής μας:

1) Γνωριμία
2) Ενημέρωση για Χημικά Συρίας
3) Πρόταση δικτύωσης
4) Προτάσεις δράσης
5) Ορισμός συντονιστικής ομάδας

Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη.

Περιμένουμε την απάντησή σας,

Οικολογική Παρέμβαση Ηρακλείου
Τηλεφωνική επαφή: Επαφή:   

Αριστείδης Παπαδάκης: 6977 471845,  Πόπη Μπαξεβάνη: 6972 279889.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου