Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Λίγα λόγια για "Το Γρανάζι"

Το κοινωνικό σωματείο αλληλεγγύης , συνεργασίας και Τεχνών το ''Γραναζι'' αποτελεί μια συλλογικότητα με σκοπό την οργάνωση ποικίλων δράσεων. Με έδρα το ισόγειο της οδού Βικέλλα 35 αισιοδοξεί να δώσει την αφορμή σε άτομα και ομάδες να συνεργαστούν με σκοπό δραστηριότητες ,οι οποίες είναι σε θέση ν' αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Το οικονομικό κέρδος τίθεται στο περιθώριο , ενώ στο προσκήνιο τοποθετείται η εθελοντική στοχευμένη δράση , με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων που ασχολούνται αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού περίγυρου, ο οποίος επιζητά κάτι το διαφορετικό σε διασκέδαση , ψυχαγωγία και δημιουργία. Στο αρχικό πρόγραμμα προβλέπονται σε εβδομαδιαία βάση :
--Κάθε Τετάρτη προβολή ταινίας στις 21:00 , ενώ απο τις 18:00 θα λειτουργεί καφενείο- αναγνωστήριο.
--Κάθε Σάββατο μουσικό καφενείο , με επιλεγμένες θεματικές ενότητες και προβολές απο τα μέλη της ομάδας U.U.C.

*Επιπλέον εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται τις υπόλοιπες ημέρες. Το μηνιαίο πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στα social media , καθώς και στο πίνακα ανακοινώσεων εντός της έδρας του σωματείου.

Θα χαρούμε πολύ να βρεθείτε μαζί μας σε κάποια εκδήλωση, να ενημερωθείτε κατ'ίδίαν για τον τρόπο λειτουργίας του χώρου και ακόμη περισσότερο να αποτελέσετε μέλη του εγχειρήματος , εφόσον κρίνετε ότι είναι σε θέση να βελτιώσει την καθημερινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου